NYHETER

2021-12-15
Om du som medlem önskar delta i medlemsaktiviteter och få nyhetsbrev och notiser om vad som händer på kort varsel så behöver du ange din e-postadress.

Detta gäller även för hemsidan och medlems log in. Om du inte anger din e-post så kommer du inte kunna delta i några uppdateringar, medlemsresor, samlarträffar, nyhetsbrev. SVEVAP har ett GDPR skyddat medlemssystem så du kan vara trygg angående detta. Väljer du att inte ange din e-post adress så avsäger du dig också nyhetsbrev, spontana medlemsträffar, information och event som kräver kort varsel.

Skicka din e-post till:
kassor@svevap.se

2021-10-19
Vi ber om att få påminna medlemmarna att anmäla sig till årstämman samt vilket menyval ni önskar. Detta görs till ordförande:
ordforande@svevap.se

Betalning sker till kassören. Betalningsalternativ finner ni i senaste bumerangen.

Inbjudan finner ni i senaste Bumerangen.

2021-08-16
SVEVAPs årsmöte 2021 kommer att äga rum i höst. Med sikte på november. Tid, plats och utrustning kommer att anges i Bumerangen. Håll utkik!

2021-04-30
Ett fyrfaldigt levende för konungen Carl XVI Gustav. Hurra hurra hurra hurra!

2021-04-18
Hemsidan är publicerad offentligt då den förra hemsidan inte hade nån säkerhet och blev hackad och var därför tvungen att stängas ner akut. På grund av detta var vi tvungen att lansera denna plattform trots att alla funktioner och innehåll inte är fullt ut klara. Mer info kommer.

2021-02-15
Årsstämman 2021 kommer på grund av pandemin att senareläggas.
Nytt datum meddelas via Bumerangen och hemsidan.